Rüyada yer sildiğini görmek

Rüyada yer sildiğini görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de allah tarafından kendisine nasip edileceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, yaşam refahının düşeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, sağlıklı bir kişi olmaya işaret etmektedir.

Rüyada yer sildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gizli tutulması gereken bilgileri n açığa çıkmasında açık bir rol oynadığınıza inanıyor olabilir.

Rüyada evde yerleri silmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yer sildiğini görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yeri sildiğini görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerleri silmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine yorulur.

Rüyada yerleri sildiğini görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada yeri silmek hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işarettir.

Rüyada yerleri silmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına inanılır.

Rüyada bir yeri silmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments