Rüyada bir yerleri silmek

Rüyada bir yerleri silmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına alamet eder.

Rüyada bir yerleri silmek gördüyseniz:

  • Gereksiz yanlışlardan veya tuzaklardan kaçınabilmek için direksiyona sizin geçmenizde fayda var.

Rüyada evin yerlerini silmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada yer sildiğini görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına inanılır.

Rüyada yeri silmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada yeri sildiğini görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bezle yer silmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerleri sildiğini görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada evde yerleri silmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına inanılır.

Rüyada bir yeri sildiğini görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments