Rüyada bir yeri silmek

Rüyada bir yeri silmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, şükrederek yaşayacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada bir yeri silmek gördüyseniz:

  • Karşı taraf kendi çıkarları için, sizden fayda sağlamaya çalışabilir.

Rüyada yeri silmek nimet bolluğu yaşayacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine delalet eder.

Rüyada bir yerleri silmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada bezle yer silmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada bir yeri sildiğini görmek yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada yerleri silmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeri sildiğini görmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada bir yeri silmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yer sildiğini görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments