Rüyada bir sürü duvar saati görmek

Rüyada bir sürü duvar saati görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, işinden ve parasından olacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, başarılarını arttıracağına işarettir.

Rüyada bir sürü duvar saati gördüyseniz:

  • Verilen sözlerin yerine getirilmemesi ya da dikkatinizi çekmek isteyen bir kişi nedeniyle gerilim yaşanabilir veya duygusal tepkiler oluşabilir.

Rüyada bir sürü duvar saati görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına delalettir.

Rüyada bir sürü saat görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, bol muhabbette olacağına yorulur.

Rüyada bir sürü kol saati görmek çareyi başka yerlerde arayacağına, ne yapacağını şaşıracağına işaret etmektedir.

Rüyada duvar saati hediye etmek bereketli yağmurlara, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvar saati almak büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük duvar saati görmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada duvar saati görmek dileklerinin kabul olacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine inanılır.

Rüyada duvara saat asmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, ticaretinin açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments