Rüyada bir sürü saat görmek

Rüyada bir sürü saat görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü saat gördüyseniz:

  • Başarılı olmak istiyorsanız pratik olmalısınız.

Rüyada bir sürü duvar saati görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü saat görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, makamının tehlikeye gireceğine delalet eder.

Rüyada bir sürü kol saati görmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek kol saati görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada siyah kol saati görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada pırlanta kol saati görmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına delalet eder.

Rüyada saat yemek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, çalışmalarının beğenileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments