Rüyada bir sürü kol saati görmek

Rüyada bir sürü kol saati görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, rızkının eksileceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü kol saati gördüyseniz:

  • Elinize hesapta olmayan paralar geçmesi olasıdır.

Rüyada bir sürü kol saati görmek ters giden durumların düzeleceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine inanılır.

Rüyada bir sürü duvar saati görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü saat görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine delalettir.

Rüyada yeni kol saati takmak dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada birine kol saati takmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, anne babaya müjde verileceğine rivayet eder.

Rüyada süslü kol saati görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret eder.

Rüyada sarı kol saati takmak maddi imkânların günden güne çoğalacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments