Rüyada büyük duvar saati görmek

Rüyada büyük duvar saati görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük duvar saati gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü kişiler ya da kapasitenizin üzerindeki uğraşlar karşısında mücadele vermek zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada büyük duvar saati görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvara saat asmak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü duvar saati görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada duvar saat hediye almak müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvar saati kırmak sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, itibarının ve makamının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvar saati satın almak yollarını ayıracağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı duvar saati görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine işarettir.

Rüyada duvar saati hediye etmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments