Rüyada bir kızı yanağından öpmek

Rüyada bir kızı yanağından öpmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, ileride saygın bir kimse olacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, zararların günden güne artacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızı yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Çevrede değişikliğe ihtiyacınız var.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, başarısının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızı yanaktan öpmek görme ve alma şansına sahip olacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kızı yanağından öpmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada kızın yanağından öpmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir kızı yanağından öpmek kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını islami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü yanaklarından öpmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, hayırlı günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, daima önüne bakacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments