Rüyada kızı yanağından öpmek

Rüyada kızı yanağından öpmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, her istediğini elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, yarardan çok zarar getireceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızı yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Komedi filmlerindeki aksi ihtiyarlar gibi davranmaya eğilimlisiniz.

Rüyada kızın yanağından öpmek sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada kızı yanaktan öpmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek mutluluğa ve neşeye, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına inanılır.

Rüyada bir kızı yanağından öpmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızı yanağından öpmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın birini yanaktan öpmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek kasasının ağırlaşacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments