Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek kurulan hayallerin yıkılacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda diplomatik davrandığınızdan veya politik konuşmalar, sunumlar ya da açıklamalar yaptığınızdan emin olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızın yanağından öpmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızı yanağından öpmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada kızı yanaktan öpmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada kızı yanağından öpmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments