Rüyada bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Sadece normale dönüyor.

Rüyada bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşeni görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, hayırla yad etmeye rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments