Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, tövbelerin kabul olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, işlerin artacağına işarettir.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak gördüyseniz:

  • Farklı kişilerle ilginç sohbetler, seyahatler, kısa yolculuklar veya kişisel değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşmekten kurtulmak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak evlat sahibi olacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerden düşerken kurtulmak kardeşlerin birbirine destek vereceğine, güç alacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten düşerken kurtulmak yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşeni görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşen birini görmek yokluk içine düşeceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden düştüğünü görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments