Rüyada yüksek bir yerden düşeni görmek

Rüyada yüksek bir yerden düşeni görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, daha sonra işlerin açılacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşeni gördüyseniz:

  • Psikolojik veya fiziksel sağlığınız sizi son zamanlarda daha fazla ilgilendiriyor.

Rüyada bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Rüyada kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek sorunlarını bitireceğine, insanlar tarafından tanınacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden düşeceğini görmek kötü noktalara geleceğine, makama ve rızka sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek tartışmaların son bulacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, işinde çok ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments