Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak zor durumda bırakacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, allah’ın sevgisini kazanacağına, başka kimselere de yardım edeceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak gördüyseniz:

  • Esnek olmalısınız.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada bir yerden düşerken uyanmak çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşüp uyanmak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten düşerken uyanmak çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada yüksek yerden düşeni görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, fırsatların elden kaçacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden düştüğünü görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments