Rüyada bir kişinin polis olduğunu görmek

Rüyada bir kişinin polis olduğunu görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, büyük zorluklar yaşayacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin polis olduğunu gördüyseniz:

  • Normalde ilgilendiğiniz alanların dışındaki aktiviteler size ilham verebilir.

Rüyada bir kişinin polis olduğunu görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada emekli polis görmek hoşgörülü biri olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun polis olduğunu görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada polis çevirmesi görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini polis okulunda görmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına delalet eder.

Rüyada çok sayıda polis görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine delalet eder.

Rüyada bir sürü polis görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine alamet eder.

Rüyada bayan polis görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, yeni kişilerle tanışacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments