Rüyada polis çevirmesi görmek

Rüyada polis çevirmesi görmek rakiplerine büyük fark atacağına, hayallerinin de yarım kalacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine alamet eder.

Rüyada polis çevirmesi gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın, ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Rüyada polis çevirmesi görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada çevirmeli telefon görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuzu çevirme yemek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuzu çevirme görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada polisin birini dövdüğünü görmek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, ticarette yol katedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis öğrencisi olmak sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine yorulur.

Rüyada polisin birini tutukladığını görmek kurulu düzenin bozulacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına delalet eder.

Rüyada eve polis çağırmak büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments