Rüyada çok sayıda polis görmek

Rüyada çok sayıda polis görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, kazancının günbegün artacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada çok sayıda polis gördüyseniz:

  • Bazı konularda elinize geçen bilgiler veya sizi bilgilendiren kişiler endişelenmenize neden olabilir.

Rüyada çok sayıda polis görmek yeni adımlar atacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına inanılır.

Rüyada çok sayıda toplu iğne görmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine yorulur.

Rüyada elli sayısını görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine işarettir.

Rüyada sayılarla uğraşmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda gelinlik görmek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda elbise görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doksan sayısını görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, başarılarının azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda tavşan görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments