Rüyada oğlunun polis olduğunu görmek

Rüyada oğlunun polis olduğunu görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine işarettir.

Rüyada oğlunun polis olduğunu gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

Rüyada oğlunun polis olduğunu görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine inanılır.

Rüyada oğlunu polis görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına işaret eder.

Rüyada polisi kurtarmak elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına işaret etmektedir.

Rüyada polisle tartışmak her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada polise görmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polisin elini tutmak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine rivayet eder.

Rüyada kendini polis olmuş görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada polis ve jandarma görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments