Rüyada kendini polis okulunda görmek

Rüyada kendini polis okulunda görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, gönül kapılarını açacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada kendini polis okulunda gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyecek.

Rüyada polis okulu kazanmak kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis okuluna gittiğini görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada kendini polis okulunda görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, yeni bir çevre edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis okulu görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada polis okulu öğrencisi görmek rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis okulunu kazanmak hedeflerini tutturamayacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis okuluna gitmek allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments