Rüyada bayan polis görmek

Rüyada bayan polis görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, eline geçen paraları tutamayacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına delalet eder.

Rüyada bayan polis gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizin veya meslektaşlarınızla bağlantılarınızın özel yaşamınızdaki problemlerden etkilenmesine izin vermemeniz gerekiyor.

Rüyada bayan polis görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayan polisle konuşmak kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada polisten saklanmak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada polisle çay içmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına tabir olunur.

Rüyada babanın polis olduğunu görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polislerden kaçtığını görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada polislik yapmak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis tarafından sorguya çekilmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments