Rüyada bir sürü polis görmek

Rüyada bir sürü polis görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, üzüntülerin gideceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü polis gördüyseniz:

  • İlgi alanınız ortak kaynak veya normal gelişimde devam eden konularda ortak para kullanımı konularına kayıyor.

Rüyada bir sürü polis görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, rakiplerini yeneceğine inanılır.

Rüyada polisten tokat yemek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada özel harekat polisi görmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, hanesine huzurun dolacağına rivayet eder.

Rüyada polis asker görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, aksiliklerin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada polisten kaçmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına alamet eder.

Rüyada polislik sınavını kazanmak hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, bazı kaynakların tükeneceğine delalet eder.

Rüyada polisin dövdüğünü görmek rahatlayacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına alamet eder.

Rüyada polise rüşvet vermek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments