Rüyada bir kadını çirkin görmek

Rüyada bir kadını çirkin görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadını çirkin gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar herşeyin bir kenara fırlatılması anlamına gelmiyor.

Rüyada çirkin bir kadınla evlenmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadını çirkin görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada çirkin yüzlü kadın görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı ve çirkin kadın görmek uğranılan zararın telafi edileceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada çirkin suratlı kadın görmek fenalıkta bulunmaya, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine inanılır.

Rüyada yaşlı çirkin kadın görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine inanılır.

Rüyada çirkin yaşlı kadın görmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada güzel kadını çirkin görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments