Rüyada çirkin yaşlı kadın görmek

Rüyada çirkin yaşlı kadın görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işarettir.

Rüyada çirkin yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Hayatı basite alın.

Rüyada çirkin ve yaşlı kadın görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı ve çirkin kadın görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine inanılır.

Rüyada çirkin yaşlı kadın görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı çirkin kadın görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada çirkin yaşlı adam görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı çirkin adam görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bir kadını çirkin görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments