Rüyada kadını çirkin görmek

Rüyada kadını çirkin görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kadını çirkin gördüyseniz:

  • Problemler, tartışmalar veya kopuşlar söz konusu olabilir.

Rüyada çirkin kadınla evlenmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada güzel kadını çirkin görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine alamet eder.

Rüyada bir kadını çirkin görmek işlerinin kötüye gideceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin suratlı kadın görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, iyi geçineceğine delalettir.

Rüyada yaşlı çirkin kadın görmek kişinin şansının artacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada çirkin ve yaşlı kadın görmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı ve çirkin kadın görmek evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments