Rüyada güzel kadını çirkin görmek

Rüyada güzel kadını çirkin görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hırpalanacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına delalet eder.

Rüyada güzel kadını çirkin gördüyseniz:

  • Ani duygusal patlamalar göstererek, ilişkilerinizi çıkmaza sokmanız olasıdır.

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına delalet eder.

Rüyada güzel kadını çirkin görmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada güzeli çirkin görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada çirkin birinin güzelleştiğini görmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel birinin çirkinleştiğini görmek kazancının da azalacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel birini çirkin görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada çirkin birini güzel görmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments