Rüyada yaşlı ve çirkin kadın görmek

Rüyada yaşlı ve çirkin kadın görmek güzel işlere imza atacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, kafasının rahat edeceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı ve çirkin kadın gördüyseniz:

  • Size sorun çıkartan, anlaşmakta zorlandığınız ya da sizi üzen kişilerle aranıza mesafe koymalısınız.

Rüyada yaşlı çirkin kadın görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı ve çirkin kadın görmek dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işarettir.

Rüyada çirkin ve yaşlı kadın görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, sevgi göreceğine tabir olunur.

Rüyada çirkin yaşlı kadın görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı çirkin adam görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına delalettir.

Rüyada çirkin yaşlı adam görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet eder.

Rüyada güzel kadını çirkin görmek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına delalettir.

Rüyada çirkin kadınla evlenmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments