Rüyada çirkin suratlı kadın görmek

Rüyada çirkin suratlı kadın görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, evini ve ailesini unutacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, servet sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına alamet eder.

Rüyada çirkin suratlı kadın gördüyseniz:

  • Eşinizle aranızda bir takım anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir.

Rüyada çirkin suratlı kadın görmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada çirkin surat görmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, bazı engellerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada suratsız kadın görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel kadını çirkin görmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına işarettir.

Rüyada çirkin yüzlü kadın görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada çirkin kadınla evlenmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada çirkin ve yaşlı kadın görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments