Rüyada yaşlı çirkin kadın görmek

Rüyada yaşlı çirkin kadın görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, çok büyük destek vereceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı çirkin kadın gördüyseniz:

  • Biraz şüpheci veya gerçekçi olmanız gerekebilir.

Rüyada çirkin ve yaşlı kadın görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına inanılır.

Rüyada yaşlı çirkin kadın görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada çirkin yaşlı kadın görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı ve çirkin kadın görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, hem de zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin yaşlı adam görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, işlerinin tutacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı çirkin adam görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine inanılır.

Rüyada çirkin kadınla evlenmek ağlayacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çirkin kadın memesi görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments