Rüyada çirkin bir kadınla evlenmek

Rüyada çirkin bir kadınla evlenmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, güzel günler geçireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, çok zor duruma düşüleceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada çirkin bir kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Politik yorumlarda bulunmanız istediğinizi almanız konusunda daha yararlı bir yöntem olabilir.

Rüyada çirkin kadınla evlenmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, her şeyin gönlünce olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin bir kadınla evlenmek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, rahata kavuşmaya delalettir.

Rüyada çirkin biriyle evlenmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına delalettir.

Rüyada çirkin adamla evlenmek bereketi ve zenginliği bulacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin kızla evlenmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına işarettir.

Rüyada çirkin biriyle evlendiğini görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin kadın memesi görmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine işarettir.

Rüyada yaşlı ve çirkin kadın görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments