Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek

Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına delalettir.

Rüyada aynada yüzünü çirkin gördüyseniz:

  • Ani tavsiyeler ya da teklifler bir an için aklınızı çelebilir.

Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün çirkinleştiğini görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine delalettir.

Rüyada yüzünün çirkin görmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada yüzü çirkin görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünü çirkin görmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, gelirinin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments