Rüyada bir insanın çirkinleştiğini görmek

Rüyada bir insanın çirkinleştiğini görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada bir insanın çirkinleştiğini gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz yüksek olmakla beraber zaman zaman, çabuk geçen bitkinlikler duymanız olasıdır.

Rüyada bir insanın çirkinleştiğini görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine inanılır.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına inanılır.

Rüyada bir insanı çirkin görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin insanı çirkin görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada çirkin insanlar görmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine inanılır.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada insanı çirkin görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments