Rüyada insanı çirkin görmek

Rüyada insanı çirkin görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada insanı çirkin gördüyseniz:

  • Zaten kafanızda olayı şekillendirmiş bulunuyorsunuz.

Rüyada çirkin insanlar görmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine işarettir.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına delalettir.

Rüyada insanı çirkin görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine işarettir.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına rivayet eder.

Rüyada bir insanı çirkin görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çirkin insan görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına inanılır.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği insanı çirkin görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments