Rüyada bir insanı çirkin görmek

Rüyada bir insanı çirkin görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, kendisini işine veremeyeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir insanı çirkin gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanın.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir insanın çirkinleştiğini görmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği insanı çirkin görmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine işarettir.

Rüyada bir insanı çirkin görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada insanı çirkin görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada çirkin insan görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, tüm isteklerine kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments