Rüyada sevdiği insanı çirkin görmek

Rüyada sevdiği insanı çirkin görmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, amaçlarına ulaşmaya, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, bekarsa evleneceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, kazancının daha da artacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği insanı çirkin gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınızda ya da yöntemlerinizde köklü değişiklikler yapmaya zorlanabilirsiniz.

Rüyada sevdiği insanı çirkin görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin insanı çirkin görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir insanın çirkinleştiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek kişinin kazancının çoğalacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya tabir olunur.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, onun kıymetini her daim bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir insanı çirkin görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine işarettir.

Rüyada çirkin insanlar görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments