Rüyada binanın damına çıkmak

Rüyada binanın damına çıkmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, kimse ile tartışmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada binanın damına çıkmak gördüyseniz:

  • Kendi yararınızı düşünerek hareket etmeyi başarırsanız, olumlu bir pozisyon elde edebilirsiniz.

Rüyada binanın damına çıkmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine alamet eder.

Rüyada caminin damına çıkmak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir evin damına çıkmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine inanılır.

Rüyada evin damında oturmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına delalet eder.

Rüyada başkasının damdan düştüğünü görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damda kedi görmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damda yatmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada damdan su aktığını görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments