Rüyada bir erkeğin parmağında alyans görmek

Rüyada bir erkeğin parmağında alyans görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin parmağında alyans gördüyseniz:

  • Meraklılığınız nedeniyle ilginç diyaloglar içine girebilirsiniz.

Rüyada erkek parmağında alyans görmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin parmağında altın alyans görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin parmağında alyans görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada erkeğin parmağında alyans görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada başkasının parmağında alyans görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine yorulur.

Rüyada parmağında alyans olduğunu görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, aile içinde husumet gelişeceğine delalet eder.

Rüyada parmağa altın alyans takmak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada sol parmağa alyans takmak hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments