Rüyada parmağa altın alyans takmak

Rüyada parmağa altın alyans takmak verilen sözlerin yerine getirileceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, işlerin daha kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada parmağa altın alyans takmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size gelebilirler.

Rüyada parmağa altın alyans takmak güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağa alyans takmak kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, işlerine yeni işler katacağına alamet eder.

Rüyada sol parmağa alyans takmak elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağına alyans takmak halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağında altın alyans görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına yorulur.

Rüyada başkasının parmağında altın alyans görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada erkeğin parmağında altın alyans görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına tabir olunur.

Rüyada altın yüzük alyans takmak çok hayırlı kazançların elde edileceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments