Rüyada parmağında alyans olduğunu görmek

Rüyada parmağında alyans olduğunu görmek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına yorulur.

Rüyada parmağında alyans olduğunu gördüyseniz:

  • Enerjiniz yükseliyor.

Rüyada bir erkeğin parmağında alyans görmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına yorulur.

Rüyada parmağında alyans olduğunu görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin parmağında altın alyans görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, şerefli bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada orta parmakta alyans görmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi parmağında alyans görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada parmaktan alyans çıkarmak kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada parmağa alyans takmak haksızlık yapmayacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin parmağında alyans görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments