Rüyada başkasının parmağında alyans görmek

Rüyada başkasının parmağında alyans görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına delalettir.

Rüyada başkasının parmağında alyans gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar daha büyük fırsatlara neden olabilir.

Rüyada parmağında alyans görmek çok büyük yenilikler yapacağına, amacına ulaşabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol parmakta alyans görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına rivayet eder.

Rüyada parmağına alyans takmak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada orta parmakta alyans görmek hayatının da zorlaşacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin parmağında alyans görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin parmağında alyans görmek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına işaret eder.

Rüyada eşinin parmağında alyans görmek zararların yakında telafi edileceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments