Rüyada arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya işaret eder.

Rüyada arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kişilerden destek görebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek her zaman çok üzgün olacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına alamet eder.

Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine yorulur.

Rüyada birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, kazançlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments