Rüyada bir çift mavi göz görmek

Rüyada bir çift mavi göz görmek girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine rivayet eder.

Rüyada bir çift mavi göz gördüyseniz:

  • Hiçbirşey vermeden zamanınızı çalan kişilerden uzak durun.

Rüyada bir çift mavi göz görmek allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çift siyah göz görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada çift göz görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada bir çift yeşil göz görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına işarettir.

Rüyada iki çift göz görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada bir çift göz görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin gözünü mavi görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözleri mavi erkek bebek görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments