Rüyada bir çift yeşil göz görmek

Rüyada bir çift yeşil göz görmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, prestij kaybı yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir çift yeşil göz gördüyseniz:

  • Birlikte bir şeyler yapmayı teklif edebilir.

Rüyada bir çift yeşil göz görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada bir çift mavi göz görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, masa başı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir çift siyah göz görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada çift göz görmek alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına alamet eder.

Rüyada iki çift göz görmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir çift göz görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada yeşil göz rengi görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments