Rüyada bir çift göz görmek

Rüyada bir çift göz görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, ün sahibi birisi olunacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına delalet eder.

Rüyada bir çift göz gördüyseniz:

  • Ortak fikirleriniz doğrultusunda yeni girişimlerde bulunmanız mümkündür.

Rüyada çift göz görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada bir çift yeşil göz görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, makam ve rızık sağlayacağına alamet eder.

Rüyada bir çift siyah göz görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada bir çift mavi göz görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki çift göz görmek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir çift göz görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada çift güneş görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada genç çift görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments