Rüyada birinin gözünü mavi görmek

Rüyada birinin gözünü mavi görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin gözünü mavi gördüyseniz:

  • Bir an önce kendiniiz affettirmenin yolunu bulun.

Rüyada birinin gözünü mavi görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek bebek görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi gözlü bir kadın görmek güzel bir hayatı olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarışın mavi gözlü kadın görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada sarışın mavi gözlü erkek görmek maddi açıdan ferahlamaya, üzüleceğine ve yıkılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini mavi gözlü görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerinin mavi olduğunu görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi göz rengi görmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments