Rüyada bir çift siyah göz görmek

Rüyada bir çift siyah göz görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir çift siyah göz gördüyseniz:

  • Yolculuk yapmanız ya da yolculuk özlemleri duymanız olasıdır.

Rüyada bir çift siyah göz görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine yorulur.

Rüyada bir çift göz görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına işarettir.

Rüyada iki çift göz görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çift yeşil göz görmek unvan sahibi olacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına alamet eder.

Rüyada bir çift mavi göz görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, onların yaralarına merhem olacağına inanılır.

Rüyada çift göz görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki çift siyah ayakkabı görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çift başlı siyah yılan görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments