Rüyada iki çift göz görmek

Rüyada iki çift göz görmek hayatına bakacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki çift göz gördüyseniz:

  • Herkese tavır almadan önce, biraz daha zaman tanımanızda fayda var.

Rüyada bir çift siyah göz görmek endişelerin sona ereceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir çift göz görmek saygınlık elde edeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına tabir olunur.

Rüyada bir çift mavi göz görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir çift yeşil göz görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, sermayesini riske etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada iki çift göz görmek ibadetlerini de aksatmayacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada çift göz görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına tabir olunur.

Rüyada çift katlı otobüs görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, borçlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada çift yumurta ikizi görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments