Rüyada bir bacağının kesildiğini görmek

Rüyada bir bacağının kesildiğini görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, sıkıntısının biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, borca batacağına, kimseden korkmayacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada bir bacağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Yeni seçeneklere sahipsiniz veya farklı olanaklara kavuşabilirsiniz.

Rüyada bacağın kesildiğini görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına yorulur.

Rüyada bacakları kesilmek ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına delalet eder.

Rüyada bacağının kesileceğini görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin bacağının kesildiğini görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir bacağının kesildiğini görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada bacaklarını kesildiğini görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bacaklarının kesildiğini görmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, dertlerinin şifasını bulacağına inanılır.

Rüyada yakınının bacağının kesildiğini görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments