Rüyada bir ayağının olmadığını görmek

Rüyada bir ayağının olmadığını görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, doğru yolu bulacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına işaret eder.

Rüyada bir ayağının olmadığını gördüyseniz:

  • Sert tepkiler verseniz de, dürüstlüğü elden bırakmamalısınız.

Rüyada ayağının olmadığını görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Rüyada bir ayağının olmadığını görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin ayaklarının olmadığını görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada ayaklarının olmadığını görmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada ayağında ayakkabı olmadığını görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına inanılır.

Rüyada ayakların olmadığını görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağının olmadığını görmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada ayağın olmadığını görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments