Rüyada ayakların olmadığını görmek

Rüyada ayakların olmadığını görmek rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, bunalıma düşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakların olmadığını gördüyseniz:

  • Değişime hazırlanın.

Rüyada ayaklarının olmadığını görmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada ayağında ayakkabı olmadığını görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakların olmadığını görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ayağının olmadığını görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına yorulur.

Rüyada ayağın olmadığını görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına delalet eder.

Rüyada birinin ayaklarının olmadığını görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada ayağının olmadığını görmek de elinin bollaşacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir ayağının olmadığını görmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments