Rüyada ayaklarının olmadığını görmek

Rüyada ayaklarının olmadığını görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına işarettir.

Rüyada ayaklarının olmadığını gördüyseniz:

  • Çıkabilecek tatsızlıkları önlemek için önyargılı tutumlarınızdan vazgeçmelisiniz.

Rüyada ayaklarının olmadığını görmek gün sayacağına, makamını garantileyeceğine yorulur.

Rüyada ayakların olmadığını görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin ayaklarının olmadığını görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağında ayakkabı olmadığını görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada bir ayağının olmadığını görmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada ayağın olmadığını görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada ayağının olmadığını görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağının olmadığını görmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments